Stop klimaløgnene nu!
      Hjem    -     Copehagen Conference Scandal   -     LaRouche Political Action Committee

 

 

>Teksten som pdf til distribution<

LaRouche: Topmødet i København må afvise Londons folkemordspolitik

24. november 2009 (LPAC) — ”Når stats- og regeringschefer fra verdens nationer mødes i København i forbindelse med COP15 den 7.-18. december, bør de klart tage afstand fra den folkemordspolitik, som førende ”miljøforkæmpere” som Prins Philip og hans klimasvindlere har promoveret i årtier”, sagde Lyndon LaRouche i dag. ”Planlæggerne af dette såkaldte ”miljøtopmøde” har allerede gjort det klart, at hensigten er at reducere befolkningen, for angiveligt at ”begrænse den menneskeskabte klimaforandring” i overensstemmelse med prins Philips og Verdensnaturfondens politik for befolkningsreduktion. Denne politik fører ikke alene til folkemord, men den bliver fremført på baggrund af noget, som gentagne gange har vist sig at være et svindelnummer: Myten om menneskeskabt global opvarmning.”
”De nylige afsløringer om forfalskninger og coverup af data, som blev udført på East Anglia Universitetets Klimaforskningsenhed, understøtter de tidligere beviser for, at hele kampagnen imod ”klimaforandringerne” var et morderisk videnskabssvindelnummer lige fra begyndelsen. Der var aldrig tvivl om, at ledende videnskabsfolk havde ret i deres advarsler, om at undertrykkelsen af teknologisk udvikling for at begrænse CO2-udledningen ville føre til folkemord. Men nu kan den virkelighed ikke holdes skjult længere.”
”Det er særligt afslørende, når man ser i hvor høj grad Verdensnaturfonden og dens førende sponsor prins Philip, som har udtalt sit ønske om at blive reinkarneret som et dødeligt virus for at gøre noget ved ”problemet med overbefolkning”, er med til at fremsætte forslag til klimapolitikken. Verdensnaturfonden er selv en af sponsorerne for East Anglia Universitetet, og har dermed haft en direkte indflydelse på de formuleringer, der er blevet udviklet af the FN's klimapanel IPCC, som har fået rollen som diktator indenfor klimaforskning, og har udtalt, at befolkningstilvæksten og en forbedret levestandard er hovedårsagerne til stigningen i den globale CO2-udledning.”
”Det er ildevarslende, at FN's rapport om udviklingen i verdensbefolkningen for 2009 bruger IPCC's vurdering til at kræve en reduktion af verdens befolkningstilvækst, så befolkningen ikke overstiger 8 milliarder i år 2050.”
”Storbritanniens lord Christopher Monckton, en af de førende modstandere af klimasvindlen, har ret, når han som en reaktion på afsløringerne fra East Anglia siger, at kliken af ”klimaforskere” er nogle bedragere og kriminelle. Men deres største forbrydelse, som de havde i sinde at begå i København, ved at kræve en reduktion i befolkningen og den højteknologiske videnskabelige udvikling, kan stadig stoppes. Nationer må handle nu gennemattage afstand fra prins Philips dagsorden for folkemord og stoppe den aldeles omgående.”

 

Danske Artikler

LaRouche PAC TV - se nyeste opdateringer
Se filmen på LPACTV LPACTV: Global Warming -- British for Genocide
   
LPACTV: The Cold Truth About Climate Change