Demonstration imod Al Gore tirsdag den 13. marts 2007. Læs mere her.

Global Opvarmning er svindel. Læs mere her.

Press here for English text

Schiller Instituttet "tager varmt imod" Al Gore

Da Al Gore skulle tale i cirkusbygningen i København den 18. januar 2007 tog Schiller Instituttet pænt imod. Udenfor cirkusbygning delte de nedenstående udtalelse ud sammen med en artikel om hvorfor argumenterne om global opvarmning og nødvendigheden af at bruge resurcer på at bekæmpe CO2 er fup. Vi trues ikke af et varmere klima men af en ny istid, som det ses i artiklen "What makes an Ice Age" fra Executive Intelligence Review, der var vedhæftet udtalelsen.

Gæsterne fik derudover Schiller Instituttets nye kampagneavis og blev mødt med en plakat med teksten: Al Clown is in town - Bush/Cheney loves Al Gore - Global Warming is hot air. Dertil fulgte smuk bel canto sang, da fire medlemmer af Schiller Instituttet fremførte kanons og sange. Ud over gamle kendinge var der flere nye sangtekster der kan se nederst på siden og som senere vil blive indspillet og lagt ud på Schiller Instituttets hjemmeside.

Som det ses på billedet til højre var der også et mindre sammenstød med en emsig politibetjent, der mente at Schiller Instituttet forstyrede den offentlige orden gennem at synge. Han krævede at Schiller Instituttets medlemmer gik over på den anden side af vejen, eller holdt op med at synge. Betjenten truede med fysisk at flytte folk, hvis de ikke frivilligt fulgte hans diktat. Schiller Instituttets formand Tom Gillesberg mente, at vi var i vores gode ret til at stå på fortovet, og ville derfor ikke flytte sig. På billedet forsøger betjenten så, uden held, at gøre alvor af sin trussel, men Tom Gillesberg blev stående. Trusler om anholdelser blev tilsyneladende ikke til noget.

Billederne fra demonstartionen er ikke længere på TV2's hjemmeside, men til gengæld kan du se en 25 sekunders amatørvideooptagelse (højreklik for at downloade den).

 

 

 

 

En ubekvem sandhed:

Al Gores globale opvarmning er varm luft!

Netop nu mobiliserer Lyndon LaRouche og hans ungdomsbevægelse LYM det demokratiske flertal i Den amerikanske Kongres for at afsætte Cheney og Bush med en rigsretssag, forhindre en krig imod Iran, og redde dollaren og det globale finans­system. Al Gore derimod, er som altid en tro tjener for private finansinteresser.

Tegningen til venstre er fra Lyndon LaRouches demokratiske præsidentvalgkampagne i år 2000, der advarede, at hvis Al Gore blev demokratisk præsidentkandidat, ville George W. Bush kunne ridde ind i Det hvide Hus på ryggen af det demokratiske æsel. Al Gore var nok den eneste demokratiske kandidat, der kunne tabe til den inkompetente og usympatiske George W. Bush.

I dag spreder Al Gore nulvækstpropaganda, som f.eks. myten om ”global opvarmning”, der får folk til at acceptere den anti-videnskabelige og anti-industrielle politik, som den internationale finanselite promoverer, og som fører til faldende levestan­darder og folkemord i Den tredje Verden.

Få den videnskabelige dokumentation om myten om global opvarmning på www.21stcenturysciencetech.com og klik ind på www.schillerinstitut.dk for at få løs­ning­er på de virkelige problemer verden står overfor.

 

 

Sangtekster:

Global Warming

Global Warming is just the latest lie to trick you.

Gore gave you George Bush, evil Dick Cheney, Iraq war.

Al Gore is a dangerous clown.

 

Al Gore Lies (melody: My Bonnie)

Al Gore lies about global warming

George Bush lied to get us in war

They both get their orders from London

Don’t listen to foolish Al Gore.

Bring in, bring in, oh bring in LaRouche and his youth, his youth

Bring in, bring in, oh bring in LaRouche and the truth.

 

Connies Hede Gore

Connie Hedegaard begærer

Al Gores varme atmosfære.

Det er varm luft, ingen fornuft,

Men hun bli’r varm og dejligt våd,

Så safterne de rigtigt flyder,

Connie orgasmen rigtig nyder:

”Al vis mig vej, nu kommer jeg,

din pornofilm er bare sandheden for mig.

Vi spiller nemlig begge samme spil,

Forbrugerne vi gerne narre vil”.

Drivhus – fidus,

effekten af miljøhysterisk rus.

For hun er med i Bilderberg,

Hvor alle dem med magt de er.

Drivhus – fidus,

Connie, er du en lus?

 

Connie Bilderberger

Connie Bilderberger

Går miljøberserker

Fremtiden hun kværker

Bilderberger

 

Anders Fogh elsker Bush og Blair

Anders Fogh elsker Bush og Blair

Heldigvis er nu enden nær

De får en celle hver

 

Anders Fogh elsker Bush og Blair

Røv han kysser med stort begær

Nu er de enden nær.